Domein kopen - brochurekasten.nl

Vrijblijvend opvragen overnameprijs brochurekasten.nl

  • brochurekasten.nl

Wilt u uw brochures, tijdschriften, catalogi en folders overzichtelijk presenteren en opslaan? Dat kan met een brochurekast. Op internet zijn er meerdere partijen die brochurekasten aanbieden. Een brochurekast kan bijvoorbeeld worden ingezet om uw bezoekers of eigen medewerkers makkelijk en overzichtelijk toegang te geven tot verschillende materialen.

De domeinnaam 'brochurekasten.nl' staat te koop. Dit betekent dat u hier binnenkort een website zult aantreffen met brochurekasten in allerlei soorten en maten.


Prijzen van domeinnamen variëren tussen de 150,-- en 10.000,-- (uitschieters nagelaten). De gemiddelde verkoopprijs bedraagt ca 750,-- (ex btw).
Maak vrijblijvend gebruik van onderstaand formulier om de overnameprijs op te vragen. Een losse e-mail sturen naar info@domeinbeurs.nl kan natuurlijk ook.

Mocht u de voorgestelde overnameprijs aan de hoge kant vinden dan kunt u een domeinveiling opstarten. Door een domeinveiling op te starten is het mogelijk om de domeinnaam tegen een lagere prijs over te nemen.

De startprijs van de veiling zullen wij ook in de offerte vermelden.


Mocht u de overnameprijs aan de hoge kant vinden dan kunt u een veiling opstarten. Door een domeinveiling op te starten is het mogelijk om de domeinnaam tegen een lagere prijs over te nemen.

Start veiling

Om de aankoop procedure te starten moet u eerst inloggen of registreren

Inloggen

Registreren

Actieve veilingen

Domein Huidig bod Resterende tijd
776.nl €0 2 uren
779.nl €0 1 dag, 2 uren
854.nl €0 2 dagen, 2 uren
867.nl €0 3 dagen, 2 uren
875.nl €0 6 dagen, 2 uren
960.nl €0 7 dagen, 2 uren
967.nl €0 8 dagen, 2 uren
978.nl €0 9 dagen, 2 uren
989.nl €0 10 dagen, 2 uren

Domein informatie
Bron: Emerce.nl