Domein kopen - gereedschapkasten.nl

Vrijblijvend opvragen overnameprijs gereedschapkasten.nl

  • gereedschapkasten.nl

Wilt u grote hoeveelheden gereedschap netjes en overzichtelijk opruimen? Dat kan met een gereedschapkast. Op internet zijn er meerdere partijen die gereedschapkasten aanbieden voor de verkoop of verhuur. Een gereedschapkast kan bijvoorbeeld ingezet worden in een toolshop, in een garage of de werkplaats.

De domeinnaam 'gereedschapkasten.nl' staat te koop. Dit betekent dat u hier binnenkort een website zult aantreffen met gereedschapkasten in allerlei soorten en maten.


Prijzen van domeinnamen variƫren tussen de 150,-- en 10.000,-- (uitschieters nagelaten). De gemiddelde verkoopprijs bedraagt ca 750,-- (ex btw).
Maak vrijblijvend gebruik van onderstaand formulier om de overnameprijs op te vragen. Een losse e-mail sturen naar info@domeinbeurs.nl kan natuurlijk ook.

Mocht u de voorgestelde overnameprijs aan de hoge kant vinden dan kunt u een domeinveiling opstarten. Door een domeinveiling op te starten is het mogelijk om de domeinnaam tegen een lagere prijs over te nemen.

De startprijs van de veiling zullen wij ook in de offerte vermelden.


Mocht u de overnameprijs aan de hoge kant vinden dan kunt u een veiling opstarten. Door een domeinveiling op te starten is het mogelijk om de domeinnaam tegen een lagere prijs over te nemen.

Start veiling

Om de aankoop procedure te starten moet u eerst inloggen of registreren

Inloggen

Registreren

Domein informatie
Bron: Emerce.nl