Domein kopen - insulines.nl

Vrijblijvend opvragen overnameprijs insulines.nl

  • insulines.nl

Heeft u of een van uw geliefden diabetes? Of schrijft u medicatie voor? Dan heeft u wellicht behoefte aan een overzicht van de verschillende insulines die momenteel op de markt zijn en de verschillen in hun werking.

De domeinnaam 'insulines.nl' staat te koop. Dat betekent dat u hier binnenkort een website zult aantreffen met informatie over insulines en allerlei gerelateerde diensten en producten.


Prijzen van domeinnamen varieren tussen de 150 euro en 10.000 euro (uitschieters nagelaten). De gemiddelde verkoopprijs bedraagt ca 750 euro (ex btw).
Maak vrijblijvend gebruik van onderstaand formulier om de overnameprijs op te vragen. Een losse e-mail sturen naar info@domeinbeurs.nl kan natuurlijk ook.


Mocht u de voorgestelde overnameprijs aan de hoge kant vinden dan kunt u een domeinveiling opstarten. Door een domeinveiling op te starten is het mogelijk om de domeinnaam tegen een lagere prijs over te nemen.

De startprijs van de veiling zullen wij ook in de offerte vermelden.


Mocht u de overnameprijs aan de hoge kant vinden dan kunt u een veiling opstarten. Door een domeinveiling op te starten is het mogelijk om de domeinnaam tegen een lagere prijs over te nemen.

Start veiling

Om de aankoop procedure te starten moet u eerst inloggen of registreren

Inloggen

Registreren

Domein informatie


Bron: Emerce.nl