Domein kopen - plasmast.nl

Vrijblijvend opvragen overnameprijs plasmast.nl

  • plasmast.nl

Staat u wel eens met hoge nood in de file, of op de camping? Dan kan een plaszak uitkomst bieden. Op dit moment kunt u die bestellen bij verschillende webshops, zoals bijvoorbeeld drogisterij.net.

De domeinnaam 'plasmast.nl' staat te koop! Dat betekent dat er een goede kans is dat u hier binnenkort een plasmast-stie kunt vinden, waar u meer informatie over plasmasten kunt krijgen.


Prijzen van domeinnamen variƫren tussen de 150,-- en 10.000,-- (uitschieters nagelaten). De gemiddelde verkoopprijs bedraagt ca 750,-- (ex btw).
Stuur een mail naar info@domeinbeurs.nl voor de overnameprijs.

Mocht u de voorgestelde overnameprijs aan de hoge kant vinden dan kunt u een domeinveiling opstarten. Door een domeinveiling op te starten is het mogelijk om de domeinnaam tegen een lagere prijs over te nemen.Mocht u de overnameprijs aan de hoge kant vinden dan kunt u een veiling opstarten. Door een domeinveiling op te starten is het mogelijk om de domeinnaam tegen een lagere prijs over te nemen. Het nadeel is wel dat u mogelijk slapende honden wakker maakt. Alle nieuw gestarte veilingen worden namelijk door ons via diverse mediakanalen onder de aandacht gebracht.

Start veiling

Om de aankoop procedure te starten moet u eerst inloggen of registreren

Inloggen

Registreren

Domein informatie