Domein kopen - thuistappen.nl

Vrijblijvend opvragen overnameprijs thuistappen.nl

  • thuistappen.nl

Drinkt u graag een versgetapt biertje? Zou u dat thuis ook wel willen voor uzelf en uw vrienden? Dan is een thuistap wellicht iets voor u. Op dit moment kunt u allerlei thuistaps bestellen bij verschillende webshops, zoals bijvoorbeeld biertap-shop.nl.

De domeinnaam 'thuistappen.nl' staat te koop. Dit betekent dat u hier binnenkort een website zult aantreffen over thuistappen met algemene informatie en thuistaps in allerlei soorten en maten.


Prijzen van domeinnamen varieren tussen de 150 euro en 10.000 euro (uitschieters nagelaten). De gemiddelde verkoopprijs bedraagt ca 750 euro (ex btw).
Maak vrijblijvend gebruik van onderstaand formulier om de overnameprijs op te vragen. Een losse e-mail sturen naar info@domeinbeurs.nl kan natuurlijk ook.


Mocht u de voorgestelde overnameprijs aan de hoge kant vinden dan kunt u een domeinveiling opstarten. Door een domeinveiling op te starten is het mogelijk om de domeinnaam tegen een lagere prijs over te nemen.

De startprijs van de veiling zullen wij ook in de offerte vermelden.


Mocht u de overnameprijs aan de hoge kant vinden dan kunt u een veiling opstarten. Door een domeinveiling op te starten is het mogelijk om de domeinnaam tegen een lagere prijs over te nemen.

Start veiling

Om de aankoop procedure te starten moet u eerst inloggen of registreren

Inloggen

Registreren

Domein informatie
Bron: Emerce.nl