Domein kopen - veganisten.nl

Vrijblijvend opvragen overnameprijs veganisten.nl

  • veganisten.nl

Bent u veganist, of de mensen waarvan u houdt? Bent u het moe eindeloos uit te leggen wat u wel en niet wilt eten, of om te zoeken naar lekkere recepten die u kunt maken? Dan is een mooi overzicht van veganistische recepten wellicht iets voor u. Op dit moment kunt u veganistische recepten vinden op verschillende websites, zoals bijvoorbeeld jamiemagazine.nl.

De domeinnaam 'veganisten.nl' staat te koop. Dit betekent dat u hier binnenkort een website zult aantreffen over veganisme met algemene informatie en veganistische recepten in allerlei heerlijke variaties.


Prijzen van domeinnamen varieren tussen de 150 euro en 10.000 euro (uitschieters nagelaten). De gemiddelde verkoopprijs bedraagt ca 750 euro (ex btw).
Maak vrijblijvend gebruik van onderstaand formulier om de overnameprijs op te vragen. Een losse e-mail sturen naar info@domeinbeurs.nl kan natuurlijk ook.


Mocht u de voorgestelde overnameprijs aan de hoge kant vinden dan kunt u een domeinveiling opstarten. Door een domeinveiling op te starten is het mogelijk om de domeinnaam tegen een lagere prijs over te nemen.

De startprijs van de veiling zullen wij ook in de offerte vermelden.


Mocht u de overnameprijs aan de hoge kant vinden dan kunt u een veiling opstarten. Door een domeinveiling op te starten is het mogelijk om de domeinnaam tegen een lagere prijs over te nemen. Het nadeel is wel dat u mogelijk slapende honden wakker maakt. Alle nieuw gestarte veilingen worden namelijk door ons via diverse mediakanalen onder de aandacht gebracht.

Start veiling

Om de aankoop procedure te starten moet u eerst inloggen of registreren

Inloggen

Registreren

Domein informatie


Bron: Emerce.nl