Domein kopen - vleeswaar.nl

Houdt u ook zo van vleeswaar? Vleeswaar komt in allerlei heerlijke soorten en variaties, voor op brood of bij het diner. Ook worsten en barbequeproducten vallen onder vleeswaar, dus er is voor ieder wat wils!

De domeinnaam 'vleeswaar.nl' staat te koop. Dat betekent dat u hier binnenkort een website zult aantreffen met informatie over vergaderdiners en allerlei gerelateerde diensten en producten.


Prijzen van domeinnamen varieren tussen de 150 euro en 10.000 euro (uitschieters nagelaten). De gemiddelde verkoopprijs bedraagt ca 750 euro (ex btw).
Maak vrijblijvend gebruik van onderstaand formulier om de overnameprijs op te vragen. Een losse e-mail sturen naar info@domeinbeurs.nl kan natuurlijk ook.


Mocht u de voorgestelde overnameprijs aan de hoge kant vinden dan kunt u een domeinveiling opstarten. Door een domeinveiling op te starten is het mogelijk om de domeinnaam tegen een lagere prijs over te nemen.

De startprijs van de veiling zullen wij ook in de offerte vermelden.

699Overname prijs
146,79BTW
845,79Totaal te betalen

Mocht u de overnameprijs aan de hoge kant vinden dan kunt u een veiling opstarten. Door een domeinveiling op te starten is het mogelijk om de domeinnaam tegen een lagere prijs over te nemen.

De startprijs voor deze domeinnaam bedraagt: € 349

Start veiling

Om de aankoop procedure te starten moet u eerst inloggen of registreren

Inloggen

Registreren

Domein informatie
Bron: Emerce.nl