Domein kopen - voedselallergieen.nl

Vrijblijvend opvragen overnameprijs voedselallergieen.nl

  • voedselallergieen.nl

Heeft u vervelende lichamelijke klachten na het eten of drinken van bepaalde producten? Dan heeft u wellicht een voedselallergie.

De domeinnaam 'voedselallergieen.nl' staat te koop. Dat betekent dat u hier binnenkort een website zult aantreffen met specifieke informatie over voedselallergie├źn en natuurlijk gerelateerde producten.


Prijzen van domeinnamen varieren tussen de 150 euro en 10.000 euro (uitschieters nagelaten). De gemiddelde verkoopprijs bedraagt ca 750 euro (ex btw).
Maak vrijblijvend gebruik van onderstaand formulier om de overnameprijs op te vragen. Een losse e-mail sturen naar info@domeinbeurs.nl kan natuurlijk ook.


Mocht u de voorgestelde overnameprijs aan de hoge kant vinden dan kunt u een domeinveiling opstarten. Door een domeinveiling op te starten is het mogelijk om de domeinnaam tegen een lagere prijs over te nemen.

De startprijs van de veiling zullen wij ook in de offerte vermelden.


Mocht u de overnameprijs aan de hoge kant vinden dan kunt u een veiling opstarten. Door een domeinveiling op te starten is het mogelijk om de domeinnaam tegen een lagere prijs over te nemen.

Start veiling

Om de aankoop procedure te starten moet u eerst inloggen of registreren

Inloggen

Registreren

Domein informatie


Bron: Emerce.nl